Werken bij Aemosa

aemosa+lijn.jpg

Functie GGZ coach

 

Functie: Coach

Per wanneer: Zo snel mogelijk

Aantal uur: 24-36 uur

Salaris: Minimaal €1843-, Maximaal €3135-,

Deadline solliciteren: 15 oktober 2019


Wie is Aemosa? (Spreek uit: Aa-mosa)

Aemosa levert ondersteuning thuis (ambulant) en coaching op alle levensgebieden door professionals die zich hebben gespecialiseerd in herstel ondersteunende zorg. Aemosa richt zich op hulpvragers vanaf 18 jaar, met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid, die niet goed in staat zijn om volledig zelfstandig in de thuissituatie te functioneren. Wij bieden hulp vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en zijn werkzaam in de gemeenten: Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude.

Bedrijfscultuur Aemosa

Aemosa heeft twee kantoren in hartje centrum van Leiden. Beiden kantoren bevinden zich op 5 minuten loopafstand van elkaar. Bij Aemosa werken ongeveer 20 medewerkers die op een transparante, persoonlijke en betrokken manier met elkaar en de hulvprager omgaan.

Het team is multidisciplinair; er werken onder andere MWD’ers, SPH’ers, psychologen en GGZ agogen.

Aemosa kenmerkt zich door een transparante en open werksfeer waar ruimte is voor ideeën en eigen invulling naar de verantwoordelijkheden die je hebt.

Taakbeschrijving

Als coach draai je een caseload en ga je elke dag op je fiets naar de hulpvrager toe en begeleid je op diverse levensdomeinen. Je hebt dagelijks contact met verschillende ketenpartners ( sociaal wijkteam, GGZ, GGD, politie, woningcorporatie, huisarts, psycholoog, bedrijfsarts etc) om de begeleiding en zorg rondom de hulpvrager te stroomlijnen. De begeleiding is afgestemd op de behoeften en wensen van de hulpvrager; wat is er nodig om iemand zijn leven weer leefbaar te maken?

Je hoofdtaak is het ondersteunen van de hulpvrager waar nodig. Daarnaast is het van belang je agenda goed te beheren, te rapporteren en registreren.

Wat vragen wij van jou als coach?

1. Je hebt een afgeronde opleiding als GGZ Agogisch Medewerker, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Sociaal Werk, GGZ-verpleegkundige, Gedragswetenschapper, Psycholoog, Sociotherapeut.

2. Je hebt een plezierige persoonlijkheid en bent in staat relaties op te bouwen en onderhouden

3. Je kunt goed luisteren en observeren, hebt zelfreflectie, bent geduldig en vasthoudend en je beschikt over empathisch vermogen

4. Je bent een doorpakker, je kunt structureren en prioriteiten stellen

5. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

6. Woonachtig in regio Leiden of bereid zijn om te reizen

Wat bieden wij?

· Een gezellige werksfeer met veel aandacht voor elkaar

· Een mooie werkplek in hartje centrum van Leiden

· Werkfiets, telefoon & laptop

· Een salaris van minimaal €1843,00 - max. €3135,00 bruto per maand voor een fulltime baan (36 uur)

· Een jong, enthousiast en dynamisch team waar je onderdeel van uit kunt maken

· Een gezellige teamtalk en teamborrel.

Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel!

Reacties met motivatie en CV kunnen per e-mail opgestuurd worden naar: info@aemosa.nl

Vragen? Neem contact op met Erhard Teunen; 06-36015486, bereikbaar op maandag- en donderdagochtend na 10:00 ’s ochtends.